Raspberry Pi 2

Ik heb onlangs een Raspberry Pi 2 besteld bij Banggood.com (met daarbij een behuizing, een voeding en een micro-SD kaartje). Nu is het wachten tot hij aankomt (wat soms wel een maand kan duren).

Raspberry Pi 2De bedoeling is dat ik met dit mini-computertje een media-speler ga maken, zodat ik allerlei (media-) bestanden vanaf mijn netwerk op de TV kan afspelen, maar ook media-content via internet (bv. Youtube-filmpjes, Netflix-streams, enz.).

Ik zal de voortgang van dit projectje hier gaan bijhouden, zodat anderen er wellicht iets aan hebben, en ook deze media-speler kunnen maken.

Zodra m’n bestelling binnenkomt zal ik er hier verder over berichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>